A tojásfehérjéket a porcukorral felverjûk kemény habnak, óvatosan hozzákeverjük az átszitált lisztet,amihez hozzákevertûk a szalalkálit és végül a darált diót.Ebből az adagból 4 lapot sütünk.Én sütőpapírból vágtam 4 db 26×36cm es darabokat egyformán elosztottam a tésztát és kettősével 170 fokon 15 perc aalatt készre sütöttem.Krémhez:10 tojássárgáját 20 dkg porcukorral, vaniliás cukorral gőz felett kikeverjük ,amíg jól megvastagodik, ,krémszerű lesz.Kihűlés után a vajjal habosra keverjük.Összeállítjuk a krémet négy részre osztjuk,betöltjük a lapokat és a tetejét is megkenjük.Elkészítjük a glazúrt: 10 dkg kristálycukrot egy serpenyőbe teszük és addig karamellizáljuk amíg szép arany színû és méz sűrűségű lesz akkor hozzáadjuk a durvára vágott diót ,lazán összekeverjük.Nyújtó deszkára celofán papírt teszünk kicsit megolajazzuk és arra kitesszük , kicsit elnyújtjuk ,kihűlés után nyújtófával összetörjük és ráhintjük a tészta tetejére,ettől nagyon finom különös ízt kap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.