Előkészítés: A salátát megmossuk, a leveleit csíkokra vágjuk. A citrom levét kifacsarjuk, az ecettel összekeverjük. A rokfortot apróra daraboljuk. A dió felét nagyon apróra vágjuk, másik felét félretesszük a díszítéshez.
Elkészítés: A tésztát 5 liter sós, olajos vízben 8-10 perc alatt “al dente” megfőzzük,
majd leszűrjük, és alaposan lecsepegtetjük. A salátát rövid időre az ecet és a citromlé keverékébe mártjuk. A rokfortot a tejben kis láng felett megolvasztjuk, hozzáadjuk a tejfölt és a megvágott diót, végül borssal ízesítjük. A salátát a mártásba forgatjuk, és a tésztával együtt azonnal tálaljuk. A fél dióbelekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.