Előkészítés: 8 db palacsintát sütünk.
Elkészítés: Az öntethez a tojássárgákat a cukorral és borral forró gőzfürdő felett sűrűre verjük. A tejszínt a vaníliás cukorral habosra verjük, beleforgatjuk a diót és a rumot. A masszával megkenjük a palacsintákat, feltekerjük, és ferdén kettévágjuk. A tányérokra kevés öntetet teszünk, ráültetjük a palacsintákat, és tálaljuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 932 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.