Elkészítés: A tésztához az élesztőt felfuttatjuk, közben a lisztben elmorzsoljuk a margarint, majd ha felfutott az élesztő, a margarinos liszthez adjuk a többi hozzávalókkal együtt. Jól összegyúrjuk. Hűvös helyen 1 órát pihentetjük. A tésztát 4 cipóra osztjuk, és minden cipóból kerek, vékony lapot nyújtunk, amit elvágunk nyolc cikkre.
A töltelékhez a tejet felmelegítjük, feloldjuk benne a cukrokat, majd a többi hozzávalót belekeverjük. A tésztacikkek szélesebb végére teszünk belőle, elosztjuk, majd feltekerjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, tojással lekenjük, és 15-20 perc pihentetés után 200 fokos sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.