Elkészítés: Először elkészítjük a sáfrányos majonézt, amihez 2 tojás sárgáját alaposan kikeverünk mustárral, citromlével, majd olívaolajjal, melyet folyamatosan vékony sugárban öntünk hozzá, alaposan, gondosan kell kevernünk, hogy szép, krémes majonézt kapjunk. A legvégén ízesítjük a sáfrányos szeklicével, melytől csodás élénksárga színt fog kapni. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
A kebabhoz a hozzávalókat egy nagy tálban alaposan összedolgozzuk. Nyársakra formázunk belőle hosszúkás fasírtokat, melyeket grillen vagy forró serpenyőben, kevés zsiradékon szép barnára sütünk.
A körethez a quinoát 1,5x mennyiségű sós vízben kb. 20 perc alatt megfőzzük, ezalatt megpuhul és magába szívja a folyadékot. Aprított vörösáfonyával és friss petrezselyemmel, olívaolajjal összekeverjük.
A kebabot a quinoával és a sáfrányos majonézzel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.