Elkészítés: Először elkészítjük a sáfrányos majonézt, amihez 2 tojás sárgáját alaposan kikeverünk mustárral, citromlével, majd olívaolajjal, melyet folyamatosan vékony sugárban öntünk hozzá, alaposan, gondosan kell kevernünk, hogy szép, krémes majonézt kapjunk. A legvégén ízesítjük a sáfrányos szeklicével, melytől csodás élénksárga színt fog kapni. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
A kebabhoz a hozzávalókat egy nagy tálban alaposan összedolgozzuk. Nyársakra formázunk belőle hosszúkás fasírtokat, melyeket grillen vagy forró serpenyőben, kevés zsiradékon szép barnára sütünk.
A körethez a quinoát 1,5x mennyiségű sós vízben kb. 20 perc alatt megfőzzük, ezalatt megpuhul és magába szívja a folyadékot. Aprított vörösáfonyával és friss petrezselyemmel, olívaolajjal összekeverjük.
A kebabot a quinoával és a sáfrányos majonézzel kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.