Elkészítés: A 4 tojás sárgáját a 25 dkg porcukorral kicsit összekeverjük, belereszeljük a citrom héját, hozzáadjuk a 25 dkg diót, összegyúrjuk, majd egy kb. 35-40 cm hosszú hengert formázunk belőle. Nyújtófával meglapítjuk, és ujjnyi csíkokra vagdossuk. Ezeket a kis stanglikat enyhén zsírozott tepsibe rakjuk. 4 tojásfehérjét 1 citrom levével és 25 dkg porcukorral gőz fölött kemény habbá verjük, majd nyomózsák segítségével mindegyik kis stanglira körkörös mozdulattal habot nyomunk. Sütőben a legkissebb fokozaton szárítjuk, vigyázzunk, hogy a hab fehér maradjon. Nagyon sokáig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.