Elkészítés:
1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Kenjük ki egy tűzálló edényt. Tegyük bele a juharszirupot a citromlével és a citrom héjával együtt. Háztartási robotgépben dolgozzuk el a lisztet, sütőport, margarint, cukrot és a tojásokat. Adjuk hozzá a diót, és a jól keverjük össze a többi anyaggal.
2. Öntsük a margarinos masszát a szirupra, kenjük el egyenletesen. Nem baj, ha a szirup feljön a széleken. Sülés közben majd eloszlik a tésztában. Süssük kb. 1 óráig, amíg felemelkedik és megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.