Elkészítése: A margarint, a lisztet és a tojások sárgáját, a kevés langyos cukros tejben felfuttatott élesztõt kevés sóval jól kidolgozzuk, három cipóba osztjuk, és egyenként kinyújtjuk. Baracklekvárral megkenjük, és a két szélüket feltekerjük (mint a bejglit) úgy, hogy középen 2-3 cm-es hely maradjon. A tojások fehérjét egy kevés sóval kemény habbá verjük, belekeverjük a porcokrot és a darált diót. Ezt a masszát elosztjuk a három tésztán, a középen hagyott mélyedésben. Zsírozott tepsibe helyezzük a három rudat, és kb. fél órát állni hagyjuk langyos helyen. Forró sütõben fél óráig sütjük. Szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.