Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral ls 1-2 kanál vízzel elkezdjük habosra kavarni. Majd fokozatosan adjuk hozzá a vizet, így kapunk jó habos masszát (a vizet ne egyszerre öntsük bele, hanem 2-2 kanalanként adagoljuk). Belekeverjük a diót, a sütőporral elvegyített lisztet, majd a tojások felvert habját. 28 cm-es kapcsos tortaformában, előmelegített sütőben kb. 180 fokon sütjük. (Én a forma aljára mindig sütőpapírt teszek, arra kapcsolom rá a karimát.) Ha megsült, a formából kivéve hűtjük. Később 3 lapba vágjuk.
A krémhez a lisztet a tejjel sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük a darált diót és a rumot, majd kihűtjük. Közben a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra kavarjuk, és mikor az előző massza már kihült, ezt hozzákeverjük. A kész krém 2/3-ával töltjük a tortát, a többivel bevonjuk a külsejét. A tészta bármilyen más süteményhez is kíváló alapot ad, akár kisebb méretű tepsiben sütve is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.