Elkészítés: A halszeleteket alaposan sózzuk, és 30 percig pihentetjük, ezután borssal kevert lisztbe forgatjuk, félretesszük. A szálasra vágott hagymát forró zsiradékon aranyosra pirítjuk, majd a megtisztított és vékony lapokra szabott gombát rádobva, erős lángon átpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg a levét elfőtte. Ekkor kevés liszttel meghintjük, gyorsan elkeverjük, majd megszórjuk pirospaprikával, és hozzákeverjük a tejfölt. Gyorsan kiforraljuk, és félrehúzzuk a lángról. Közben a halszeleteket kevés zsiradékban megsütjük, majd a kifőtt csuszatésztára tálaljuk, bőven megöntözve a tejfölös gombával.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.