Elkészítés: A tészta hozzávalóit a kakaó és a meggy kivételével összekeverem. Kivajazott, lisztezett tepsibe öntöm a tészta 90 %-át. A megmaradt tésztába beleteszem a kakaót, a fehér tésztára halmozom tetszés szerint, majd fakanál nyelével szép hullámokat rajzolok a kakaós krémből a sárgába. Megszórom meggyel, és már mehet is a sütőbe.
A krémhez a tejben megfőzöm a pugingport és a lisztet. Ha kihűlt, belekeverem a cukrot, a vaníliás cukrot és a margarint.
A krémet a kihűlt tészta tetejére kenjünk. A krémre akár csokimáz is kerülhet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.