Elkészítés: A tésztához a cukrot a puha margarinnal habosra keverjük, egyenként hozzákeverjük a tojásokat, a lisztet, a sütőport és a tejet. A tésztát két részre osztjuk, az egyik feléhez 2 evőkanál kakaóport adunk. A tepsit erősen kikenjük és kilisztezzük, beleöntjük a sárga tésztát, a tetejére a barna tésztát, majd a kimagozott meggyet. Kb. 30 percig sütjük. A krémhez a pudingot a tejben megfőzzük. A margarint a cukorral habosra keverjük. Ha kihűlt a puding, összekeverjük a cukros margarinnal és a citromlével, majd a kihűlt tészta tetejére kenjük. Csokimázzal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.