Elkészítés: 1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A meggyet megmossuk, kimagozzuk. A vajat kikavarjuk a cukorral és a sóval. Rendre beledolgozzuk a tojásokat, majd a tejet, végül a sütőporral összevegyített lisztet. A massza felét elsimítjuk egy mélyebb tepsi alján. A maradékba belekeverjük a kakaót és a rumot, majd rátöltjük a fehér masszára. Rászórjuk a meggyet, és előmelegített sütőben kb. 35 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.
2. A krémhez a pudingport feloldjuk 1 dl tejben. A maradék tejet felforraljuk a cukorral. Beletöltjük a feloldott pudingport, felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A vajat kikavarjuk a porcukorral, majd kanalanként beledolgozzuk a pudingot. A krémet rákenjük a kisült lapra, és elsimítjuk. Megolvasztjuk az étcsokoládét, és egyenetlenül rátöltjük a krémre. Hagyjuk megszilárdulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.