Elkészítés: A tejcsokit lassú tűzön vízgőz felett felolvasztom. Mikor a tejcsoki kész, egy sütőpapírra kis korongokat kenek - lehetnek vastagok azok a korongok, ne sajnáljuk! -, majd hagyom őket megdermedni.
A mandulát lassú tűzön, zsiradék nélkül megpirítom. A tejszínt szintén lassú tűzön felforralom. Mikor forr, leveszem a tűzről, kicsit kevergetem, majd hozzákeverem a fehér csokit és a mandulát. Hűtőben vagy hideg szobában hagyom megdermedni a masszát.
A megdermedt tejcsoki-korongokat egy rácsra helyezem, és kis halmokat teszek rá a fehér csokis masszából. Az egészet bevonom tejcsokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.