Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A sárgájához adunk 4 kanál kristálycukrot, a fehérjéhez pedig 2 evőkanál cukrot. A fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját pedig habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaóport, majd beleszitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a diót. Jól elkeverjük, majd a habbá vert tojásfehérjét óvatosan összeforgatjuk vele. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt megsütjük.
A tejben a grízt megfőzzük, kihűtjük, majd a habosra kikevert porcukros margarinhoz adjuk. Beletesszük a diót is, és jól összedolgozzuk.
A krémet egyenletesen rákenjük a kihűlt tésztára, majd megszórjuk csokireszelékkel. Tetejét ízlés szerint díszíthetjük dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.