Elkészítés: A csirkemellet nem túl kicsi darabokra felkockázzuk, majd pár percig megpároljuk.
Közben a tojást, a lisztet, a tejet, pici sót és cukrot összekavarjuk.
A megpárolt csirkemellet lisztbe forgatjuk, egyesével belemártjuk a masszába, majd bő olajban aranybarnára sütjük.
A mézet, a csípős paprikakrémet és a szezámmagot összekavarjuk, és a kisült csirkemellet benne megforgatjuk. Így finom édes-csípős ízhatást érünk el.
A tojásos rizshez a hagymát és a megmosott rizst megpirítjuk, közben a vizet mellette felforraljuk, és hozzáöntjük, a leveskockát beletesszük, sózzuk, borsozzuk.
Az 5 tojást összekavarjuk, beletörjük a fokhagymát, majd rántottának megsütjük, és villával apróra törjük.
A rizst és a tojást összekavarjuk, és a szezámmagos csirkével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.