Elkészítés: A csirkemellet nem túl kicsi darabokra felkockázzuk, majd pár percig megpároljuk.
Közben a tojást, a lisztet, a tejet, pici sót és cukrot összekavarjuk.
A megpárolt csirkemellet lisztbe forgatjuk, egyesével belemártjuk a masszába, majd bő olajban aranybarnára sütjük.
A mézet, a csípős paprikakrémet és a szezámmagot összekavarjuk, és a kisült csirkemellet benne megforgatjuk. Így finom édes-csípős ízhatást érünk el.
A tojásos rizshez a hagymát és a megmosott rizst megpirítjuk, közben a vizet mellette felforraljuk, és hozzáöntjük, a leveskockát beletesszük, sózzuk, borsozzuk.
Az 5 tojást összekavarjuk, beletörjük a fokhagymát, majd rántottának megsütjük, és villával apróra törjük.
A rizst és a tojást összekavarjuk, és a szezámmagos csirkével tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.