Elkészítés: A lisztet, a margarint és a diót összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport, a tojást illetve annyi tejfölt, hogy összeálljon a tészta, de ne ragadjon. A sütőt 180 fokra előmelegítjük (légkeveréssel).
Egy tepsit kiolajozunk. Kézzel kis golyókat formázunk és ellapítjuk őket. Először a tojássárgába mártjuk, majd belenyomjuk a diós, cukros, fahéjas keverékbe. A tepsiben nyugodtan közel tehetjük egymáshoz őket, mert inkább felfelé nőnek. Kb. 20-25 percig sütjük, majd rácson hűlni hagyjuk a kis pogácsákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.