Elkészítés: Összekeverjük a száraz hozzávalókat egy tálban, egy másikba beletörjük a tojásokat, hozzákeverjük a joghurtot, a tejet, az olajat, majd összevegyítjük az egészet.
A sütőt előmelegítjük 180 C fokra. Amíg a sütő melegszik, addig a kukoricadara megszívja magát a nedves hozzávalókkal.
Két kisebb tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a masszát, és legalább 35 percet sütjük (tűpróba!).
A szőlőszószhoz a szőlőszemeket feltesszük főni 2 kanál vízzel, 10-15 perc után szitán áttörjük, a keményítőt 2-3 kanál hideg vízzel feloldjuk, hozzáadjuk a szőlőléhez, és lassan forralva besűrítjük.
A langyosra hűlt édes málé szeletre öntve fogyasszuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.