Elkészítés: A zöld curry pasztát kevés olajon rövid ideig pirítjuk (amíg át nem melegedik teljesen), majd rárakjuk az apróra darabolt húst, amit fehéredésig pirítunk rajta. Ekkor kell nyakon önteni 3-5 dl kókusztejjel, majd óvatosan sózzuk, cukrozzuk finoman, és az MSG (monoszódium glutamát, avagy nátrium glutamát) is ekkor mehet bele. Akinek nincs MSG, vagy nem szeretné használni, ki is hagyhatja, de így kicsit más lesz az íze.
Rögtön ezek után már mehet is bele az apróra darabolt thai padlizsán, majd az egészet 5-10 percig főzzük, amíg a hús és a padlizsán megpuhul.
Amikor már elég puha, a thai bazsalikom leszedett leveleit még belekeverjük, majd jöhet is le a tűzről, tálalhatjuk. Köretnek szigorúan só nélkül főzött jázmin rizst lehet adni mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.