Elkészítés: Kerek tűzálló tálat kikenünk olajjal, meghintjük zsemlemorzsával és . A darált húst összedolgozzuk a beáztatott, majd kinyomkodott zsemlével és 1 tojással, ízlés szerint fűszerezzük, majd az előkészített tálba tesszük. Egy kis mélyedést csinálunk a közepébe, és
előmelegített sütőben félig megsütjük.
Közben a karfiolt sós vízben megfőzzük,
lecsurgatjuk, jó apróra feldaraboljuk, és a félig megsült hús közepén levő mélyedésbe tesszük.
2 egész tojást, olajat, tejfölt és reszelt sajtot jól összekeverünk, kevés pirospaprikát adunk hozzá, és ráöntjük a karfiol tetejére, ezután visszatesszük a sütőbe, és aranysárgára sütjük.
Szeletekre vágjuk, burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.