Elkészítés: A muflon combját megtűzdelem fokhagymával, szalonnával, majd sózom, borsozom, némi majorannát és kakukkfüvet hintek rá. A tepsibe kevés olajra fektetem, vékony szalonnaszeleteket teszek a húsra, s 3 dl vörösbort öntök rá. Fóliával lefedem, és sütőben puhára párolom, majd pár percig fólia nélkül is sütöm, hogy kis színt kapjon. Ha kissé lehűlt, lefejtem a húst a csontról, így jól szeletelhető.
A mártáshoz kevés olajon kis fej apróra vágott hagymát pirítok, behabarom 1 pohár tejfölben elkevert liszttel, sózom, kevés vízzel vagy húsleves alaplével a sűrűségét beállítom, végül hozzáadom az apróra vágott kaprot.
A megtisztított burgonyát egy szerkezettel spirálisra szeletelem,rózsára hajtom, s így sütöm ki.
Csinosan tálalom, vörösbort kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.