Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat a cukorral és a puha vajjal fehéredésig keverjük, majd hozzáadjuk a citrom reszelt héját, a sütőporral elkevert lisztet, és a kemény habbá vert tojásfehérjékkel lazítjuk.
Ezután alufóliával bélelt tepsibe öntjük, elsimítjuk, és megszórjuk a megmosott, leszárított fekete szederrel, majd a kesudióval. 180 fokos sütőben 30-35 perc alatt pirosra sütjük.
Ha elkészült, hagyjuk hűlni, kockákra vágva tálaljuk. Ízlés szerint megszórhatjuk fahéjas porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.