Az almát héjastól lereszeljük és meghintjük 10 dkg cukorral. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a maradék cukorral kikeverjük, a fehérjét kemény habbá verjük. A tojáskrémbe beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és jól elvegyítjük. Az almáról a keletkezett nedvességet leöntjük, kissé leitatjuk, majd a tésztába keverjük. őrölt fahéjjal ízesítjük. Végül hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. A tésztát margarinnal kikent, zsemlemorzsával behintett tortaformába vagy őzgerincformába öntjük és lassú tüzön, tűpróbáig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.