Elkészítés: A csirkemellet vékony, 4-5 dkg-os szeletekre vágjuk, sózuk, borsozzuk.
Egy 22 cm átmérőjű sütőformát baconszeletekkel kibélelünk úgy, hogy lógjon túl az edényen. A húst a lisztben és a tojásban megforgatjuk, és lerakunk egy sort a kibélelt formába. A sajtokat
összekeverjük. Egy sor bacon és sajt következik. A rétegezést addig folytatjuk, míg a hozzávalókból tart: hús,
piros paprika karikázva, bacon, sajt, hús, zöld paprika, bacon, sajt... a tetejére hús kerüljön. Ekkor meglocsoljuk a tejföllel, ráhajtjuk a lelógó szalonnát.
Előmelegített sütőben sütjük kb. 1 órát, az első 40 percben takarjuk le alufóliával. Ha kész, kihűtjük, 1 éjszakát pihentetjük hűtőben, másnap kiborítjuk és felszeleteljük. Hidegen és melegen is jó, köretként majonézes burgonyasalátát adunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.