Elkészítés: Veszünk egy kerek kapcsos tortaformát, amibe lerakjuk a piskótát szépen sorban, majd szörppel meglocsoljuk a piskótát. (Ne áztassuk el!)
Közben kikeverjük a tejfölt a vaníliás cukorral. 3-4 dl-t kiveszünk belőle, elkeverjük a kakaóval, ez kerül majd a középső részére a tortának.
Aztán jöhet egy réteg tejföl, majd megint a piskóta meglocsolva, és addig folytatjuk, míg el nem fogynak az alapanyagok, de a tetejére legfelül tejföl kerüljön. Rakhatunk bele gyümölcsöket is.
Ha kész, csak be kell rakni a hűtőbe megdermedni legalább fél napra, hogy összeérjenek az ízek. Ha nagyon sürgős lenne, akkor 2-3 órára be kell tenni a fagyasztóba megdermedni, aztán jöhet a
tejszínhab meg a kreatív fantáziánk a díszítéshez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.