Elkészítés: A cukrot a liszttel, a citromhéjjal, a sütőporral, a vaníliás cukorral elkeverjük, és a margarint belemorzsoljuk. Nem kell összegyúrni, csak elmorzsolni, hogy olyan legyen, mint a reszelt tészta. Sütőpapírral bélelt közepes, magas falú tepsibe tesszük a kétharmadát. Rátesszük a túrót, majd a maradék tésztával befedjük. A tojásokat felverjük a tejjel, majd rámerjük a tésztára. Közepes lángon 40-50 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük. Én szoktam rá porcukrot szórni, amíg meleg, és kockára vágva tálalom. Általában azonnal elfogy. Jó étvágyat!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.