Elkészítés: Megtisztítok 1 kg újkrumplit (jó tanács: könnyebb a krumpli tisztítása, ha erősen sós vízbe tesszük, és egy kicsit állni hagyjuk, utána már egy dörzsi kendővel is könnyen lejön). Darabolom, és sós vízben megfőzöm. Ha megpuhult, leszűröm, alaposan lecsepegtetem, és tűzálló edénybe teszem. 25 dkg túrót elkeverek 5 dkg vajjal vagy margarinnal, és ráteszem a krumpli tetejére, elsimítom. Meglocsolom 2 dl tejföllel, meghintem apróra vágott kaporral, majd sütőben szép pirosra sütöm. Fejes- vagy paradicsomsalátát kínálok hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.