Elkészítése: Fűszerkeveréket készítünk só, bors, garam massala, koriander, reszelt gyömbér és chili keverékéből. A csirkemellcsíkokhoz keverjük, 10 percig állni hagyjuk. Ezután egy kiolajozott tepsi aljába terítjük a fűszerezett csirkét. A kókusztej és a joghurt keverékében elkeverjük a Knorr tejszínes-fokhagymás csirke Rafinériát, ráöntjük a csirkére.
Előmelegített sütőben 190 fokon sütjük. Mikor már majdnem kész, megszórjuk az apróra vágott koriander-mentalevél keverékkel, és még néhány percre visszatoljuk a sütőbe. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.