Elkészítés: A húst vágjuk 2-3 centis kockákra. A hagymát és a fokhagymát vágjuk apró kockára. A mogyoróhagymát hámozzuk meg, hagyjuk egyben.
Egy serpenyőben vagy wokban melegítsünk fel 3 kanál olajat, majd süssük meg benne a hagymát, a fokhagymát és a mogyoróhagymát.
Amikor a hagyma kissé megbarnult, vegyük le a lángról. A mogyoróhagymát szedjük ki, és tegyük félre. A maradékot merjük egy tálba.
A serpenyőben ismét hevítsünk fel 3 kanál olajat, és nagy lángon pirítsuk meg benne a húst, egyszerre annyit, hogy egy rétegben elférjen.
Ha minden húst megsütöttünk, adjuk hozzá a pirított hagymát, öntsük fel vízzel, adjuk hozzá a fahéjat és a többi fűszert, a citromhéjat kivéve. Alacsony lángon pároljuk kb. 1 órát. Kevéssel azelőtt, hogy a marhahús megpuhult, adjuk hozzá a mogyoróhagymát és a citromhéjat. Akkor kész, amikor a lé besűrűsödött és a hús is puha.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.