Elkészítése: Kevés kukoricaolajon üvegesre pirítjuk a finomra vágott hagymát, majd hozzátesszük a megmosott, megtisztított, vékonyra szeletelt csirkemellcsíkokat. Megsózzuk, de csak akkor, amikor már levet engedett a serpenyőben. Átpirítjuk a hagymával, majd ha félig megpuhult, hozzátesszük a lecsepegtetett ananászkockákat, megszórjuk fehérborssal, és hozzáadjuk a 2 evőkanál mézet. Kicsit hagyjuk karamellizálódni, majd felöntjük tejszínnel, végül addig főzzük, míg teljesen átpuhul a csirke.
A főzőtasakos barna rizst forrásban lévő, háromszoros mennyiségű, tetszés szerint ízesített vízbe tegyük úgy, hogy a víz teljesen ellepje. A főzés első perceiben célszerű a tasakot párszor megmozdítani, hogy a hirtelen vízfelvételtől összetapadt rizsszemek fellazuljanak. A 30-35 perc főzést követően a tasakot a vízből kivéve lecsöpögtetjük, felvágjuk, majd tányérra tesszük. A csirkét a barna rizs tetejére szépen elhelyezzük, és a tetejére díszítésképpen rózsaborsot teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.