Előkészítés:
A tavaszi hagymát megtisztítjuk, és vékonyan felkarikázzuk. A salátát leöblítjük, megszárítjuk, és csíkokra vágjuk. Az ananászt és a szójacsírát lecsepegtetjük, az ananászt apró darabokra vágjuk.
Elkészítés:
A szezámmagot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a mini rákokat, és további 2-3 percig pirítjuk. Az ananászt összekeverjük a curryvel, a hagymával, a salátával, a szójacsírával, a szezámmagos rákokkal és a majonézzel. A keveréket szétosztjuk a kenyerek felén, ráborítjuk a maradék kenyereket, és hosszában két-három részre vágjuk a szendvicseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.