Elkészítés: A hagymát apróra vágom, és kb. 10 evőkanál olajon megdinsztelem. Ezután hozzáadom az igen apró kockákra vágott húst. Megsózom. Együtt pirítom, amíg a hús szép fehér lesz, majd hozzáadom a pirospaprikát (kb. 1 púpozott evőkanállal), a borsot (kb. 2 mokkáskanállal), 1 húsleveskockát, és felöntöm 2 liter vízzel. Belerakom az apró szalonnát bőrével együtt, és addig főzöm, amíg a hús elkezd puhulni. Ekkor hozzáadom az apróra vágott burgonyát, és tovább rotyogtatom. A burgonya fél-fövésénél hozzáadom a zöldségkeveréket, és készre főzöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.