Elkészítés: A hagymát apróra vágom, és kb. 10 evőkanál olajon megdinsztelem. Ezután hozzáadom az igen apró kockákra vágott húst. Megsózom. Együtt pirítom, amíg a hús szép fehér lesz, majd hozzáadom a pirospaprikát (kb. 1 púpozott evőkanállal), a borsot (kb. 2 mokkáskanállal), 1 húsleveskockát, és felöntöm 2 liter vízzel. Belerakom az apró szalonnát bőrével együtt, és addig főzöm, amíg a hús elkezd puhulni. Ekkor hozzáadom az apróra vágott burgonyát, és tovább rotyogtatom. A burgonya fél-fövésénél hozzáadom a zöldségkeveréket, és készre főzöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.