Elkészítés: A teflonedényt a kis libazsírral (bizony!) kikenceficélem, és beleszórom a magokat, lassú tűzön dinsztelgetem, vigyázok, meg ne égjen. A tökmag pattogni fog, ezért letakarom a serpenyőt. Végül a paradicsomszeleteket karikázom bele, a zúzott fokhagymával is elvegyítem, és pici kavargatás után félrehúzom a serpenyőt, hogy ropogós maradjon a paradicsom, ne szottyadjon. A tojásokat a rántottához hasonlóan a tejjel vagy joghurttal, sóval (ételízesítővel stb.) fölverem, fehérborsot és zöldfűszert szórok bele, a serpenyőt visszahúzom a tűzre, beleöntöm a masszát, és lepénnyé változtatom. Tálra csúsztatom, ropogós kenyérrel/HAMLET-tel/pászkával tálalom. Különleges és finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.