Előkészítés: A majonézt kis tálkába kinyomjuk, hozzáadjuk a ketchupot, és összekeverjük. A salátaleveleket megmossuk, leszárítjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és karikára vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és vékonyan felszeleteljük. A tojást meghámozzuk, felkarikázzuk.
Elkészítés: Három-három kenyérszeletből készítünk egy szendvicset. A kenyerek egyik oldalát megkenjük a ketchupos majonézzel. Az első szeletekre fektetjük a salátaleveleket, rátesszük a sonkát, majd egy újabb szelet kenyér következik. Erre tojáskarikákat teszünk, majd zöldpaprikát. Befedjük az utolsó szelet kenyérrel - a megkent fele legyen lefelé. Az emeletes szendvicseket kissé összenyomjuk, tetejét paradicsomkarikákkal díszítjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 szendvics: 310 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.