Előkészítés: A majonézt kis tálkába kinyomjuk, hozzáadjuk a ketchupot, és összekeverjük. A salátaleveleket megmossuk, leszárítjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és karikára vágjuk. A paradicsomot megmossuk, és vékonyan felszeleteljük. A tojást meghámozzuk, felkarikázzuk.
Elkészítés: Három-három kenyérszeletből készítünk egy szendvicset. A kenyerek egyik oldalát megkenjük a ketchupos majonézzel. Az első szeletekre fektetjük a salátaleveleket, rátesszük a sonkát, majd egy újabb szelet kenyér következik. Erre tojáskarikákat teszünk, majd zöldpaprikát. Befedjük az utolsó szelet kenyérrel - a megkent fele legyen lefelé. Az emeletes szendvicseket kissé összenyomjuk, tetejét paradicsomkarikákkal díszítjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 szendvics: 310 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.