Elkészítés: Kikeverem a tojásfehérjét a cukorral, majd egyesével hozzáadom a tojássárgákat, folyamatos keverés mellett. Amikor már jó habos és dús, beleszitálom a lisztet, a vaníliás cukrot és a sütőport. Elkeverem, majd belemerem a vizet es az olajat. Így szép és könnyű tésztánk lesz. Ezután beleszórunk egy marék mazsolát és egy marék diót Vagy dejót), belehintünk kb. két teáskanál fahéjat. Az almát lereszeljük, jól kifacsarjuk, lisztbe hempergetjük, és a már kivajazott-kilisztezett tortaformában lévő masszánkba csapkodjuk. Keverőkanállal eligazítjuk, és előmelegített sütőben kb. 25-30 percig sütjük. Amikor kész, az előzőleg elkészített vaníliás öntetet ráöntjük, dejóval, mazsolával és esetleg pár gerezd naranccsal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.