A mandulalisztet és a porcukrot átszitáljuk. A mandulalisztet, a porcukrot, az 5,5 dkg tojásfehérjét és a sárga festéket összekeverjük, félretesszük.
A kristálycukrot és a vizet 118 fokig felforraljuk (maghőmérő segítségével). A maradék 5,5 dkg tojásfehérjét habosítjuk, majd lassú keverés mellett vékony sugárban hozzácsurgatjuk a forró cukorszirupot. Tovább habosítjuk (ne túl kemény habbá), amíg ki nem hűl.
A tojáshab 1/4 részét elkeverjük a mandulás masszával, majd a többi habot is óvatosan hozzákeverjük. Folyós masszát fogunk kapni.
A nyomozsákot kivágjuk a megfelelő méretre, megtöltjük a masszával, és szilikonos sütőpapírra kinyomjuk a köröket. (Figyeljünk arra, hogy kevesebbet nyomjunk, mint amekkora kört szeretnénk, mert a massza szétterül.)
Ezután 45 percet pihentessük a köröket, hogy megbőrösödjenek. (Ez azt jelenti, hogy ha hozzáérintjük óvatosan az újjunkat, nem rakad hozzá a krém.) 155 fokra előmelegített, légkeveréses sütőben 8 percig sütjük őket.
Az epres krémhez megolvasztjuk a fehércsokit, majd összekeverjük a megfőzött, botmixerrel pépesített és leszűrt eperrel. A krémmel összetapasztjuk a köröket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.