Elkészítés: Az epret apró kockára vágjuk, pár darabot félretesszünk a díszítéshez.
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét és a vajat. A tojást habosra keverjük a nádcukorral. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a kakaóval. Ezután a tojáshoz hozzáadjuk a kissé kihűlt olvasztott csokoládét, majd beleszitáljuk a lisztes keveréket, végül hozzáadjuk az epret.
A muffinsütőt kibéleljük muffinpapírral, majd belekanalazzuk a tésztát (csak a forma 3/4-éig). 180 fokos sütőben 20 percig sütjük a muffint. Fontos, hogy a tészta ne száradjon ki, hanem belül ragacsos maradjon (ezért a muffin közepe be is fog süppedni).
Végül hagyjuk kihűlni a muffinokat, és a félretett eperdarabokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.