Elkészítés: Az epret apró kockára vágjuk, pár darabot félretesszünk a díszítéshez.
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét és a vajat. A tojást habosra keverjük a nádcukorral. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a kakaóval. Ezután a tojáshoz hozzáadjuk a kissé kihűlt olvasztott csokoládét, majd beleszitáljuk a lisztes keveréket, végül hozzáadjuk az epret.
A muffinsütőt kibéleljük muffinpapírral, majd belekanalazzuk a tésztát (csak a forma 3/4-éig). 180 fokos sütőben 20 percig sütjük a muffint. Fontos, hogy a tészta ne száradjon ki, hanem belül ragacsos maradjon (ezért a muffin közepe be is fog süppedni).
Végül hagyjuk kihűlni a muffinokat, és a félretett eperdarabokkal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.