A leveles tésztát nyújtsuk téglalap alakúra, majd vágjuk fel hat, négyszög alakú szeletre. A tészta felső részét minden szeleten nyessük be, hogy sütés után ezt majd könnyedén le tudjuk emelni.
A tésztadarabokat kenjük be egy felvert tojással, majd 220 fokon 20 percig süssük előmelegített sütőben. A pudingport keverjük össze a tejjel, a porcukorral és főzzük sűrűre. A krémet hagyjuk kicsit kihűlni, majd adjuk hozzá a puha margarint, a rumot, és mixerrel keverjük habosra.
A megsült tésztakockák tetejét válasszuk le egy késsel. Habzsákból nyomjunk vaníliás krémet a tésztakockákra, pakoljuk meg eperrel, majd borítsuk be a tészta leválasztott tetejével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.