A leveles tésztát nyújtsuk téglalap alakúra, majd vágjuk fel hat, négyszög alakú szeletre. A tészta felső részét minden szeleten nyessük be, hogy sütés után ezt majd könnyedén le tudjuk emelni.
A tésztadarabokat kenjük be egy felvert tojással, majd 220 fokon 20 percig süssük előmelegített sütőben. A pudingport keverjük össze a tejjel, a porcukorral és főzzük sűrűre. A krémet hagyjuk kicsit kihűlni, majd adjuk hozzá a puha margarint, a rumot, és mixerrel keverjük habosra.
A megsült tésztakockák tetejét válasszuk le egy késsel. Habzsákból nyomjunk vaníliás krémet a tésztakockákra, pakoljuk meg eperrel, majd borítsuk be a tészta leválasztott tetejével.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.