Az epres trifle elkészítéséhez a mascarponét a felvert tejszínhab 3/4-vel fellazítjuk, hozzákeverjük a porcukort, a citrom reszelt héját, majd a kifacsart levével is ízesítjük.
A gyümölcs feléből eperlekvárt készítünk, amelyhez az epret felapírtjuk, és hozzáadjuk a cukrot. Addig főzzük, amíg az eper besűrűsödik, majd kihűtjük.
Összekeverjük az eperszörpöt a vízzel, és egyesével beleáztatjuk a babapiskótákat.
A trifle tálba egy sor mascarponés krémet kenünk, erre jöhet az eperlekvár, majd a babapiskóta. Ezután ismét a mascarponés krém jön, majd a friss eprek félbe vágva, kifordítva. Ha az eprekkel körberaktuk a tálat, a maradékot felkockázzuk, és a krémre szórjuk. Végül ismét jöhet a krém, a babapiskóta, az eperlekvár, majd a tejszínhab.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.