A szarvascombot kér körülbelül 2-3 cm vastag szeletre vágjuk, sózzuk és borsozzuk.
Egy serpenyőben olívaolajt forrósítunk és 3-3 perc alatt megsütjük a húsok mindkét oldalát. Kiszedjük, majd félretesszük.
A serpenyőben maradt szaftra ráöntjük a gombakeveréket, és hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, majd egy nagy csipet sóval és 3 ág kakukkfűvel ízesítjük. Felöntjük tejszínnel, a húsokat belerakjuk, és így összerotyogtatjuk az egészet kb. 15 perc alatt.
A tésztát lobogó vízben kifőzzük, leszűrjük.
Tálaláskor a tésztát a tányérra rakjuk, a húsokat elfelezve a "tésztafészek" tetejére rakjuk, és gazdagon megöntözzük a gombás-tejszínes szafttal.
Megjegyzés
A kedvenc óföldeáki medvehagymás tésztámmal tökéletes párost alkot a vad és a gomba!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.