Elkészítés: A piskótához a tojássárgáját habosra keverjük a nyírfacukorral. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A lisztet és a felvert habot kanalanként, óvatosan a tojássárgájához adjuk.
Egy kerek, kapcsos tortaforma alját kivajazzuk és meglisztezzük, beleöntjük a tésztát, és előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Ha a tészta megsült, majd kihűlt, lehúzzuk a tortakarikát.
Közben a krémhez a joghurtot a zselatinnal felmelegítjük, majd hűlni hagyjuk. Közben a túrót áttörjük. A tejszínből kemény habot verünk, majd
hozzákeverjük a kihűlt joghurthoz és a túróhoz.
A tésztára visszacsatoljuk a tortakarikát. A tésztát megszórjuk gyümölcsökkel, ráöntjük a krémet, fóliával betakarjuk, és hűtőbe tesszük 2-3 órára.
A tetejét erdei gyümölcsös zselatinnal vonjuk be, és egész gyümölcsökkel díszítjük. Tálaláskor lehúzzuk a tortakarikát és tányérra csúsztatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.