Elkészítés: A fagyasztott gyümölcsöket szobahőmérsékleten egy kicsit kiengedem. Egy jó nagy edényben a vajat, a hagymát, kókuszt, a fűszereket picit megpirítom, majd mindent belekeverek, kivétel: cukor, eper, erdei gyümölcs és rózsavíz. A szilvát is beleteszem, mert vastagabb és erősebb a szerkezete, mint a többi gyümölcsnek.
Közepes lángon, pár percenként kevergetem 20 percet, ezután hozzáadom a cukrot, és további 10 percet kevergetem vele. Ekkorra már egy kicsit besűrűsödött, hozzáadom az epret és az erdei gyümölcsöket, elkeverem, lefedem, és 20 percig lassú tűzön rotyogtatom. Isteni az illata, a legvégén adom hozzá a rózsavizet, és készen is van.
Még forrón tiszta üvegekbe töltöm (mint a lekvároknál), és ha kihűlt, a hűtőbe tárolom. Ezt a csatnit fogom felmelegítve a karácsonyi pulyka mellé kínálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.