Elkészítés: A lisztből, a tojásból, sütőporral tésztát gyúrunk, vékonyra nyújtjuk. Amíg a tészta szikkad, elkészítjük a tölteléket: 12 dkg porcukrot elkeverünk 1 egész tojással, 1 dl tejföllel, 25 dkg túróval, 5 dkg mazsolával. 10 dkg vajat felolvasztunk, ezzel a kinyújtott tésztát megkenjük, majd rátesszük a tölteléket. Összecsavarjuk, és vajjal kikent tepsibe tesszük. A tetejét megkenjük vajjal, és leöntjük vaníliás cukorral édesített 1/2 liter tejjel. Közepesen meleg sütőbe tesszük, és kb. 1 órát sütjük. Ezalatt a tej elfő, és a tekercske rózsaszínűre pirul. Ferdén felszeletelve, porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.