Elkészítés: A piskótához olyan habosra keverjük a 6 egész tojást a 3 dl kristálycukorral, hogy duplájára nőjön, és sűrű masszává álljon össze. Ekkor hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és levét, 7 evőkanál olajat, majd beleszitáljuk a lisztet, amiben előzőleg elkevertük a fél csomag sütőport. Sütőpapírral kibélelt közepes méretű tepsiben készre sütjük. (Elektromos sütőben légkeveréssel, 170 fokon kb. 20 perc alatt kész.) Isteni finom, könnyű, szaftos piskóta, és nagyon egyszerű elkészíteni. Miután kihűlt, kettévágjuk. A csokikrémhez a tejből és a pudingporból elkészítjük a pudingot, kihűtjük. Közben a margarint a porcukorral és a kakóval habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot, és simára keverjük. A csokikrémmel megtöltjük a piskótát, a tetejét porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.