Elkészítés: A réteslapot széthajtogatjuk, és egy kiolajazott tepsit (én a legkisebb tepsiben szoktam csinálni) 3 lappal kibélelünk, közüket megolajozzuk. A cérnametéltet sós vízben kifőzzük, lecspegtetjük. A túrót áttörjük, és a 3 tojássárgájával, a tejföllel, a cukrokkal és az olvasztott vajjal összekeverjük. Az 5 tojás (a sodó tojásainak fehérjével együtt) kemény habbá vert fehérjét hozzáadjuk, majd a metéltet is beleforgatjuk. Ezt a tölteléket a réteslapokra terítjük. Elegyengetjük, és a maradék 3 lapot rátesszük, ezek közeit is megolajozzuk, a tetejét is. 200 fokos, előmelegített sütőben szép pirosra, ropogósra sütjük. A végén melegen kockára szelve, porcukorral hintve, sodóval tálaljuk.
A sodóhoz a 2 tojássárgáját, a lisztet, a 8 dkg cukrot és a vaníliás cukrot a tejjel összekeverjük. Állandó kevergetés mellett megfelelő sűrűségűre főzzük. Ha keményítővel dolgozunk, akkor a forráskor lehúzzuk a sodót a tűzről, és a vízzel kikevert keményítőt belecsorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.