Az olvasztott margarint a cukorral fél percig kézi (nem robot) habverővel kevergetjük, majd egyenként elkeverve hozzáadjuk a tojásokat és a vanília aromát. Egy percig kevergetjük.
Folytonos keverés mellett hozzáöntjük az olvasztott tejcsokit, és simára keverjük.
Spatulával hozzáadjuk a lisztet, kakaóport és a sót, majd ha csomómentesre kevertük, hozzáforgatjuk az apróra tördelt tejcsokit is.
Egy 25x20 cm-es formát sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a csokis masszát, majd előmelegített sütőben 170 C°-on 30 percig sütjük, ezután sütőrácson 30 percig hűtjük. Csak akkor szeleteljük, amikor már teljesen kihűlt.
Megjegyzés
A képen a brownieszeletet egy gombóc fagyival és egy kis tejszínhabbal tálaltam, holland kakaóporral hintve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.