Elkészítése: A húst 3-4 nappal az elkészítése előtt érdemes bepácolni. Először bekenjük mustárral, megszórjuk őrölt borssal, majd rozsdamentes vagy porcelán edénybe tesszük, és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje. 1-2 babérlevelet még hozzáadunk, és hűtőbe tesszük.
A zöldséget vékony csíkokra vágjuk, kevés sós vízben puhára főzzük. Közben a bélszínt is felvágjuk, és egy serpenyőben megpirítjuk. Ha a zöldség megpuhult, leszűrjük, a levét félretesszük. Hozzáadjuk bélszínhez a zöldséget, kevés zöldséglevet öntünk hozzá. Hozzáadjuk a bort, a reszelt citromhéjat, az őrölt borsot és a mustárt. A zöldség levével, a liszttel és a tejszínnel habarást készítünk. Ezzel sűrítjük a tokányt, majd citromlével ízesítjük. Spagettivel, penne tésztával vagy párolt rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.