Elkészítés: Első lépésben a sütőt előmelegítjük.
Egy edénybe vizet öntünk, és fölé egy másikat helyezünk. Ne érjen a felső edény alja a vízbe. Majd a csokit beletördeljük, és vízgőz fölött megolvasztjuk.
Levesszük a tűzről, a cukrot, az instant kávét, az olajat, a sütőport, az ecetet és a sót hozzáadjuk az olvadt csokihoz, és elkeverjük. Ezután az előbbiekhez adjuk a lisztet és a vizet is. Sima tésztát kavarunk ki.
A körtét héjával együtt, kimagozva kis kockákra összedaraboljuk, és a tésztához keverjük.
A sütőformát vékonyan kiolajozzuk, majd beleöntjük a masszát. Közepes fokozaton kb. 25 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. Ha már nem ragad a tészta a tűre/késre, akkor ki lehet venni a sütőből.
Hagyjuk kihűlni, majd felszeleteljük. Magában vagy karamellizált körtével tálaljuk. Ha az élvezeteket fokozni szeretnénk, akkor egy kis frissen felvert tejszínhabbal koronázhatjuk meg a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.