A palacsintatésztához a lisztet szitáljuk egy tálba. A tojásokat kézi habverővel keverjük össze a tejjel, az ásványvízzel, a cukorral és a sóval. Keverés közben adjuk hozzá apránként a lisztet, figyeljünk arra, hogy csomómentes legyen. Pihentessük 30 percig.
A tésztát keverjük át. Kevés olajat forrósítsunk fel egy serpenyőben, és öntsünk bele egy merőkanálnyi tésztát, amelyet a palacsintasütő alján egyenletesen oszlassunk el. A palacsinta mindkét oldalát süssük aranysárgára. A megmaradt tésztából süssünk még körülbelül 5 palacsintát, tartsuk melegen.
A töltelékhez a fahéjat és a cukrot keverjük el, majd szórjuk a palacsintákra. Ez után mindegyiket kenjük meg az almapürével, és hajtogassunk belőle táskákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.