Elkészítés: A burgonyákat meghámozom, és kb. ujjnyi (nem kisujjnyi :)) széles karikákra vágom, majd minden karikát kb. a feléig bevágok. Minden burgonyakarikát 15 perce sós vízbe teszek, mert ettől megpuhulnak. Közben a darált húst a fűszerekkel előfőzöm, majd az apróra vágott petrezselyemzölddel és a reszelt sajttal gazdagítom. Ezután fogok egy burgonyakarikát, és miután már rugalmas, könnyedén betöltöm a kis zsákba a húst. Lisztbe nem, csak tojásba és zsemlemorzsába forgatom, majd nem túl forró olajban kisütöm. Salátával, fűszeres tejföllel teszem az asztalra. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.